Tilbagemeldinger

Hypnose anbefalinger/anmeldelser fra mine kunder

Her er tilbagemeldinger fra tidligere klienters erfaringer med min hypnose.

Bemærk, at resultater kan variere fra person til person.

November 2023 – Jeg kom til dig og bad om “et nyt liv”

Så langt tilbage, som jeg kan huske har jeg følt mig overbelastet og udkørt. Her de sidste 10-15 år følte jeg angst/stress på forkant når jeg skulle noget – også alle de gode ting. Og bagefter var jeg fuldstændig udkørt og måtte gå i seng bagefter – ofte nogle dage.
Jeg har prøvet utallige behandlinger – både fysiske og terapi.

Efter 1 (EN gang!) hypnose ved dig er jeg fri for den angst/stress/udmattelse. Jeg har faktisk næsten fået et nyt liv – selvom det var for sjovt, jeg bad dig om det.
Vivi.

Oktober 2021 – Hypnose mod smerter i fødder

Hej Per.
Herfra skal du have en hilsen, et KÆMPE STORT tak og en status efter behandlingen i sidste uge; Jeg har det godt! ❤️ Jeg kom til dig for at løbe igen, den måde jeg ved virker, når jeg vil tilbage til min gode hverdag, glæde mig over selv de små ting og møde omverdenen med smil og overskud.
Per, jeg har løbet 3 gange i den sidste uge, uden smerter og med tillid til at det bliver en god tur. Den eneste ømhed skyldes kun min dårlige form, og det er jo det letteste i hele verden at fikse 😉 Men du har givet mig en meget større bonus end det. Min indre boblende glæde og det smil, der giver kragetæer i øjenkrogen er tilbage. Mine kolleger har bemærket det og givet komplimenter. Modet og energien til at kaste mig ud på ukendt land er her igen, det opdagede jeg i Bauhaus da jeg stod med en stikkontakt i hånden og tænkte “den kan jeg godt skifte selv!” 💪 For blokeringen gik jo ikke kun på at løbe, det kan jeg se nu. Det var en mur mellem mig, og det jeg var og vil være igen. Jeg behøver slet ikke løbe 1.000 kilometer før jeg bliver lykkelig, det ER jeg jo allerede! Jeg løber, fordi det rart og intet andet. Det er som at være 100% til stede i livet igen, intet overload af skyld og byrde og fri handlekraft igen. Og dét Per, det havde jeg ikke forventet at få med hjem, ikke troet kunne ske på en uge. Men det er det… Tusind tusind tak!
Joan

September 2021 – Gastric Band hypnose anbefaling

Hej Per.
Det er nu 4 mdr siden, jeg var hos dig første gang til Gastric Band hypnose.
Det har for mig været en lang rejse, med mange forsøg på at tabe mig, mange forskellige slankekure er fulgt med sult og overspisninger til følge, når kuren var slut.
Som en kvinde i min bedste alder (65 år) er det op ad bakke at tabe sig.
Din hypnose har dog gjort det fantastisk for mig, siden apr 21 har jeg tabt 12 kilo og 20 cm i talen
Aldrig have jeg tænkt, at det var muligt uden afsagn og stor sultfornemmelse.
I dag findes der ikke et behov for mig til at snacke mellem måltiderne og måltiderne er væsentligt formindsket.
Mange tak, fra en tilfreds kunde.
Ulla.

Juli 2021 – Hypnose vægttab anbefaling

Tusinde tak for en yderst dejlig oplevelse hos dig.
Din hypnose har gjort, at jeg har kunne reducere min mad indtag til 50 % – det vigtigste er, at jeg ikke har lyst til at spise på mine følelser.
Jeg oplever en total indre ro, der medfører, at jeg nu tør gå i små skridt vidre til at nå mine drømme i livet. Det er skønt at komme væk med den indre usikkerhed – tusinde tak for det.
Jeg har fået meget mere energi og overskud i hverdagen.
Sofaen er udskiftet med gå ture.
Jeg takker endnu engang. Du er blevet anbefalet til Familie og Venner
M V H.  Lena
Læs mere om hypnose vægttab

Jan 2021 – Rygestop hypnose anbefaling

Hej Per. Glædelig jul og godt nytår.
En lille glad update herfra.
Det er nu 102 dage siden, jeg var hos dig til rygestop konsultation, og jeg må bare sige, det går SÅ godt. 🤗
Jeg har stadig ingen rygetrang og det er kun en sjælden gang imellem, det popper op i mine tanker, at jeg engang var ryger. Jeg er så glad og tænker, at det er en af de klogeste beslutninger, jeg har taget den dag, jeg kontaktede dig 🤗 tak! Vh Lea
Læs mere om rygestop hypnose

Oktober 2020 – Rygestop hypnose anmeldelse

Hej Per
Jeg var til rygestophypnose hos dig onsdag i sidste uge.
Vil blot fortælle, at jeg har været røgfri siden. I glimt kommer en smøg ind på den mentale lystavle, men den forsvinder lige så hurtigt, som den er kommet.
Ser jeg folk med en cigaret, har jeg svært ved at huske mig selv med én.
Tak for hjælpen.
Bh. Charlotte

September 2020 – Hypnose rygestop anbefaling

Hej Per.
Nu er det en lille uge siden, jeg sad i din stol til behandling af rygestop.
Benene er simpelthen sparket væk under mig. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi turde håbe på det her. Jeg har ikke rørt en cigaret siden, og jeg har ikke lyst! Det er så vildt.🙂. Jeg fatter det ikke, men jeg har slet ikke rygetrang og tanken om en cigaret føles fremmed for mig. Det er så vildt. Jeg er så glad!!
Jeg var sågar til fødselsdag i weekenden med vin og gode venner, og jeg var på ingen måde fristet. TAK Per!!
Vh. Lea

Maj 2020  –  Anbefaling af Gastric Band hypnose vægttab

Det var med lidt bange anelser, at jeg indtog stolen første gang. Man har jo set lidt hypnoseshow, så frygten for at ende som en fuld kylling fra Mars, der hedder Pluto lurede i baghovedet. Men dette blev gjort til skamme. Hypnosen var så behagelig og jeg følte mig meget lettet, da jeg gik.

Efter hypnosen har jeg aldrig spist så lidt uden at være ved at dø. Det er ikke noget problem at holde mig til tre små måltider om dagen. Jeg har (næsten) ikke haft lyst til usundt og uden at tænke over det, er mit indtag af kaffe faldet markant. Jeg har spist almindelig mad bare i mindre mængder. Intet har været forbudt og når der er blevet serveret flæskesteg med brun sovs og rødkål, så er det også blevet spist. Jeg har drukket vin og en drink i solen på terrassen.

Det er nu to måneder siden, jeg var ved Per første gang og det er blevet en vane at spise tre små måltider, drikke en masse vand og gå en tur hver dag. Det bedste af det hele er at vægten viser godt 12 kg mindre.

Jeg har en meget typisk historie med flere store vægttab, hvor jeg efterfølgende har taget det hele på. Hver mandag har jeg besluttet at gå på kur, men den plan var ødelagt inden torsdag. Jeg kan ikke forklare hvad Per har gjort, men det virker. Denne gang har jeg troen på at komme i mål og blive der.

Marts 2019 – Hypnose mod allergi anbefaling

Jeg vil lige give en tilbagemelding på vores datter, Caroline, som du behandlede for hendes allergi for et par måneder siden.
Hun var til kontrol på lungemedicinsk afd. i begyndelsen af denne uge, til opfølging af sin astma-lignende tilstand mm.
I den forbindelse var der taget nogle blodprøver, hvor man også screenede for tilstedeværelse af diverse allergimarkører i blodet.
Iflg. lægen var niveauet af samtlige markører normalt, og hun kunne ikke se tegn i prøverne på den allergi, Caroline fik konstateret for et år siden!!
Caroline har kun en enkelt gang siden besøget hos dig haft et par dage med lette allergisymptomer. Så det er jo rimeligt imponerende 😊 – tak.
Hypnose mod allergi

December 2018 – Hypnose mod nålefobi – en anbefaling

Lige en tilbagemelding på Julie og hendes angst for nåle.
Julie har i dag fået taget blodprøver uden problemer. Hun var helt rolig. Det er virkelig helt fantastisk, så tusind tak for hjælpen.
God jul.
__________________

December 20018 – Vægttab hypnose – en anbefaling

Kære Per
Jeg vil starte med at sige, at det at blive og være i hypnose ved dig, er en af de vildeste oplevelser, jeg har haft. Jeg har generelt oplevet, at jeg er blevet lettere… Lettere i livet.
Det er som om, jeg har mere mod til at være, hvor jeg er og gøre de ting, jeg gerne vil. Ikke kun i forhold til mit privat liv, men også professionelt.
Og mere energi, jeg får simpelthen lavet flere ting. Jeg er ikke sikker på, at jeg er helt færdig med hypnose og dig, men jeg lader lige tiden råde for mig.

Per, tak for hjælpen og glædelig jul.
___________________

November 2018 – Hypnose rygestop anmeldelse

Kære Per,
Jeg skriver for at sige tak for din hjælp (jeg fik hypnosebehandling for rygestop af dig tilbage i august). Efter behandlingen kunne jeg slet ikke forstå at min rygetrang var pist væk, og hvis jeg skal være ærlig, gik jeg faktisk og ventede på, at den ville komme tilbage. Jeg kunne simpelthen ikke forstå det.
Jeg var især bange for at trangen ville vende tilbage, når jeg flyttede tilbage til mit studie i England (pga. flytning og travlhed med studiet osv). Men den er ikke vendt tilbage, og nu har jeg været røgfri i over en måned uden at være blevet afhængig af noget andet. Jeg er utrolig taknemmelig for din hjælp og dine evner som hypnotisør og ønsker at sige mange tak. Jeg kommer helt sikkert tilbage, når jeg skal have behandlet min allergi.
Med venlig hilsen
Emily
____________________

September 2018 – Hypnose mod angst

Hej Per.
Jeg er en kvinde på 53 år, der i en periode på 32 år levede i et ægteskab, hvor psykisk vold var en del af hverdagen. Da jeg var 49 år gammel, fik jeg modet til at bryde ud af forholdet, hvilket medførte endnu mere psykisk terror. Dette medførte, at jeg udviklede en angst for at være alene.
Jeg var igennem et forløb ved en psykolog, som hjalp mig et stykke på vej. Trekvart år efter bruddet møder jeg mit livs kærlighed, som jeg er gift med i dag. Han har en del rejseaktivitet både arbejdsmæssigt og i fritiden.
Jeg har, hver gang min mand var væk hjemmefra, ikke kunnet sove ordentligt om natten, ca.14 dage før og 14 dage efter. Jeg faldt fint i søvn, for så at vågne efter en time badet i sved og så bange, at jeg dårligt turde trække vejret. Dette gentog sig igennem hele natten. I juli skulle han en tur til USA, dette gjorde mig endnu mere bange, for nu var tidsforskellen også en faktor.
Dette kunne ikke ikke blive ved, for jeg fungerede ikke, hverken herhjemme eller på mit arbejde.
Jeg havde en film, der kørte på min nethinde i de vågne timer og når jeg sov
Jeg søgte på nettet og faldt over Pers hjemmeside, og jeg var efterhånden så desperat, at jeg tænkte, at det kun kunne blive bedre. Jeg skrev min historie til Per, der ringede mig op i sin ferie, og han sagde, at han godt mente, at han kunne hjælpe mig.
Jeg har fået 2 gange hypnose, og min krop har fået gjort op med alt det onde, jeg har oplevet. Filmen stoppede efter første gangs hypnose, men jeg vågnede fortsat og var bange, dette er ophørt efter 2 gang.
Alt i alt, er jeg er blevet et meget gladere menneske, stjerne lykkelig er nok et mere beskrivende ord for, hvordan jeg har det indeni. Folk i min omgangskreds spørger, når de ser mig, hvad der er sket med mig, for jeg stråler.
Som min mand sagde i går eftermiddags da han skulle afsted: “hvorfor ser du så glad ud, er du slet ikke ked af, jeg skal afsted”, hvor jeg kunne sige: “nej, men jeg glæder mig til, du er hjemme igen”, i sandhed også en kæmpe ændring for ham, at skulle vænne sig til.
Kan jeg med min historie hjælpe andre, som har oplevet det samme som jeg, så vil jeg være rigtig glad.
TAK Per, du har givet mig et helt nyt liv, som jeg sagde til dig, da jeg tog ude fra dig sidste gang, så fortjener du en medalje og det mener jeg stadig.
Hypnose mod angst

_________________

Juni 2018 – Hypnose for OCD og angst

Jeg var tidligere i år på besøg hos Per, da jeg har Ocd og angst. Jeg har prøvet forskellige former for behandling gennem de sidste 10 år, uden den store succes. Hypnose har tit ligget i baghovedet, som en alternativ mulighed, og som så meget andet er, man jo skeptisk, men jeg skal love for, at jeg kom på andre tanker.
Vinteren var meget skidt for mig, så det var på tide, jeg gjorde noget ved det. Så jeg tog afsted til Per, i koldt og kedeligt vejr, som jo ikke lige frem indbyder til bedre humør.
Jeg var hamrende nervøs inden jeg trådte ind hos Per, men i det øjeblik man hilser på Per, er man helt rolig igen, da han har en ekstrem behagelig, hyggelig og imødekommende måde at være på.
Skal ikke komme ind på detaljer, vedr. behandling, men efter besøget kørte jeg mod Sjælland igen. Efter ca. 30 min. kørsel, tog jeg mig selv i at synge med på musikken i Radioen, ( noget der ikke er sket i meget lang tid ) kiggede lidt efter i sidespejlet og så lyset træde frem gennem skyerne,,, Ja, det her kan lyde som en lidt for sød og tåretrillende film, men der var landet en virkelig behagelig ro i mig. Jeg ved ikke præcis, hvad Per gjorde, men det føltes og virkede utrolig godt.  Det kan også lyde som en bagatel, men i min verden, var det stort, at jeg ku´ bestille en kop kaffe og nyde den. Noget jeg heller ikke havde gjort i flere uger, da det fik min Angst til at blusse alt for meget op.
Jeg er meget taknemmelig for behandlingen.
Efterfølgende har jeg haft mindre `tilfælde´ af angst og ocd. Men noget der forsvandt hurtigt igen. Skulle der senere hen dukke andre forhindringer op i sindet, så vil jeg absolut besøge Per igen, for at få livs-værdien tilbage igen… For det er da spild af liv for os alle, hvis ikke vi kan nyde det 🙂
__________________

April 2018 – Hypnose mod stammen

Hej Per,
Bedre sent end aldrig …. Jeg var ude hos dig med min søn tilbage i januar, da han stammede.
Vi er dig dybt taknemmelig over, at du på 1,5 time formåede at fjerne det problem. Allerede på vej hjem i bilen kunne vi høre forskel … der var kommet et helt andet tempo på hans tale. Nu flyder ordene fra ham …. Forleden kom han hjem fra skole, hvor han den dag havde fremlagt projekt for hele klassen og sagde, at pengene til hypnosen, var de bedste vi nogen sinde havde givet ud … !! FANTASTISK og endnu engang TAK !
_________________

3. oktober 2017 – Hypnose for angst

Hej Per
Jeg begyndte for 5 år siden at arbejde med mig selv.
Jeg kommer fra en alkoholiseret familie med en mor og far, som har drukket hele min barndom og drikker stadig.
Jeg er mønsterbryder og har gået til psykolog og diverse healer og clairvoyanter og terapi forløb gennem de sidste 5 år.Jeg synes, at jeg var kørt fast i mine tanker, og det var som om, jeg ikke kunne nå helt ind til kernen af mine problemer.
Jeg fik et tip fra en god veninde om, at hun havde været hos Per, og det havde hjulpet hende helt vildt. (Hvilket jeg også kunne se på hende)
Så det skulle, jeg da prøve.
Jeg fik bestilt en tid hos Per, og det er det vildeste, jeg nogen sinde har prøvet indenfor alternativ behandlinger.
Jeg har ingen angst mere, jeg siger bedre fra ,og jeg mærker mig selv meget bedre end nogen sinde før.
Jeg er i det hele taget mere i stand til at tage vare på mig selv og give mig selv den kærlighed, som jeg har brug for, og, ikke i det mindste, er blevet et mere rart menneske at være sammen med for min familie, venner og kollegaer. Jeg siger fra, og jeg får sagt, hvad jeg mener, nogen gange får jeg sagt så meget fra at jeg næste ikke kan forstå, at det er mig, der snakker, det er mega fedt.
Jeg er fri, og jeg er sindsyg glad for, at jeg har fundet noget som kan hjælpe mig.
Vi ses måske igen, det jo aldrig til at vide.
Du kan sgu noget fantastisk.
_________________

Maj 2017 – Hypnose for kronisk forkølelse

Hej Per
Jeg kom til dig fordi jeg døjede med kronisk forkølelse, som ikke var forårsaget af allergi.
Jeg brugte næsespray flere gange dagligt i mange år, og var meget generet af det, både fordi jeg ikke kunne trække vejret gennem næsen og fordi jeg blev meget træt. Jeg er fuldstændig stoppet med at tage næsespray nu, og har ikke gjort det siden jeg besøgte dig første gang. Jeg kan nu trække vejret gennem næsen igen, og det er fantastisk. Jeg har haft rigtig god effekt af mine behandlinger ved dig, det vil jeg gerne sige tusind tak for.
____________________________

Hypnose for vægttab

Hej Per
Det er nu mere end 13 måneder siden jeg sad i din stol.
Efter et besøg hos egen læge, kan jeg konstatere at min slankekur er overstået.
Jeg må ikke tabe mere og ender min rejse med et vægttab på 49 kg.
Da jeg var hos dig, var mit mål at kunne gå fra str. 52 til 46.
Nu kan jeg bruge str. 42, så målstregen blev flyttet undervejs.
Tak for alt og ha’ en god sommer.
_________________

Vægttab hypnose – en anmeldelse

Hej Per.
Syntes du skal have en tilbagemelding fra mig. Jeg har været hos dig d. 21 marts 2016 fordi jeg gerne ville være sundere, dyrke motion, spise sundt, ikke drikke cola og ikke mindst et stort ønske om at tabe mig. Jeg har nu tabt 27 kg, går eller cykler hver dag og har ikke drukket andet end vand siden. Stor respekt for dit fantastiske arbejde, tusinde tak👍😀
_________________

Hypnose mod overbekymring

Kære Per,
Som lovet sender jeg dig lige en tilbagemelding på mit besøg hos dig i august 2015. Tusind tak for en fantastisk oplevelse med hypnose. Wow, dét du kan er jo så værdifuldt, og det var virkelig stort! Jeg havde aldrig drømt om, at hypnose kunne være så effektivt.
Jeg havde i en lang periode været meget bekymret for min lille søns udvikling. Til trods for at han faktisk udviklede sig meget positivt, så var jeg stadig meget bekymret og havde svært ved at slippe alle tankerne. Som vi talte om, så var jeg ‘overbekymret’, og bekymring var blevet en indgroet vane for mig.
Via hypnosen har du hjulpet mig så meget, og du har fjernet min ‘overbekymrethed’ og den usikkerhed, som havde hobet sig op. Jeg føler mig renset, og det er som om jeg ser alt klart igen. Jeg har sluppet alle mine bekymringer omkring min søn og hans udvikling. Jeg ser nu min lille fantastiske dreng lige som han er. Hypnosen var så fantastisk, forunderlig og så effektivt. Det har givet mig så meget, og alt den positive energi breder sig som ringe i vandet. Af hjertet tak for din hjælp. Jeg er dig så taknemmelig.
De allerbedste hilsner fra
_________________

Hypnose rygestop – en anmeldelse

Kære Per.
Som lovet kommer her en opdatering på hvordan tiden har været efter mit sidste besøg ved dig.
På tirsdag er det 12 uger siden at jeg besøgte dig første gang, hvilket betyder, at på tirsdag er det 12 uger siden at jeg røg for sidste gang. Efter mange rygestopsforsøg, er det med stor lettelse, at jeg kan fortælle at cigaretter er et overstået kapitel i mit liv! Samtidig vil jeg sige at rygestop via hypnoterapi, har lettet vejen til et endeligt rygestop betydeligt.
Som du ved, var jeg en af de få der havde behov for en opfølgende behandling for at fastholde rygestoppet. Den sidste behandling rørte mig dybt, og har efterfølgende ændret hele min selvopfattelse i en positiv retning, samtidig har en følelse af glæde og ro bredt sig i mit sind. Dette var en gevinst samt en oplevelse jeg ikke havde forventet at få i forbindelse med et rygestop, og en følgevirkning som jeg er meget taknemlig for.
Din person, samt de omgivelser du driver din praksis fra, emmer af tryghed, tillid og ro. Samtidig formår du at fremstå meget professionel, hvilket medfører at man som klient føler sig i gode og trygge hænder. Behandlingerne ved dig har givet mig meget mere end et sundere liv, og alt efter hvad fremtiden bringer, vil Jeg vil bestemt ikke udelukke, at jeg vil anvende dine kompetencer senere i livet – forhåbentlig bare aldrig i forbindelse med rygestop igen.
_________________

Hej Per.
Vil lige give dig lidt feedback på  dit fine eksperiment i Odense. Det var mig der havde en whiplash fra 1988, og hvor du hurtigt gav mig en demo med din teknik. Nu er der gået knap 2 måneder, og jeg har stort set ikke mærket noget til mine gener – Jeg er imponeret. Jeg har tidligere fået forebyggende massage hver uge for at holde generne nede på et tåleligt niveau. Nu får jeg massage hver anden uge – og det er ren og skær velvære, for der er ingen problemer i nakke og skulderregion mere. Mange tak
_________________


Regression nuværende liv

Hej Per
Den 13. marts 2015 cyklede jeg ud til Per, fordi jeg af flere havde fået at vide, at jeg ændrede personlighed i 3-års-alderen, og at “det sad i kroppen”. Jeg havde en tro på, at Per kunne løfte sløret for, hvad det var, så jeg kunne arbejde videre med den påvirkning.
Og jeg skal love for at det har givet pote! I hypnosen blev jeg ført tilbage til 3 steder i min barndom. To uden direkte interesse og tilbage til min tidlige barndom, hvor jeg havde en traumatisk oplevelse.
Efter at have “behandlet” oplevelsen, blev jeg ført tilbage til de to andre oplevelser, og jeg skal love for, at der var sket noget. Den ene oplevelse var, hvor lyset skinnede almindeligt ind ad vinduet på mig. Min oplevelse var nu, at et nærmest guddommeligt lys strømmede mig i møde og næsten væltede mig omkuld. Den anden, hvor jeg stod passiv og betragtede børn lege, som jeg nu oplevede, at jeg nærmest hoppede af fryd og glæde for at være med i legen. What a difference! Det var helt utroligt.
MEN ikke nok med det. Siden er der også sket forandringer. Da jeg cyklede hjem, var det helt store smil på læberne og jeg følte en enorm lethed i hele kroppen – en lettelse som varede i adskillige dage. Og det har fulgt mig. Ikke så markant mere, men jeg oplever, at der er situationer i mit liv, hvor det hele glider meget lettere. Situationer, hvor jeg – uden at spekulere – reagerer anderledes og fra “hjertet” – som om det er den ægte mig, og at den traumatiske hændelse i barndommen havde lagt et åg på mine skuldrer og holdt mig tilbage, så situationerne blev sværere at være i og agere i. Det er helt fantastisk. Livet flyder lettere. Stor tak til dig Per, for hjælp på min vej. Jeg vil helt sikkert ikke tøve med at komme igen eller for den sags skyld at anbefale dig til andre. Charlotte, Dalum.
_________________

Tusind tak for en fantastisk oplevelse hos dig i juni. Det var stort!
Victor har det godt. 2 uger efter besøg hos dig fik Victor lidt tegn på lave blodplader under armene, men det udviklede sig ikke og var væk 2 dage senere. Der har ikke været tegn på noget siden.
Victor sang ‘I am happy….’ ned af gågaden i Odense inden vi kørte hjem – han var helt høj.
_________________

Vægttab hypnose anmeldelse

Hej Per
Du er da bare min redningsmand
Vil indrømme at jeg var skeptisk da jeg kom, men hold da op en oplevelse.
Har IKKE rørt en snack siden sidste mandag og har tabt 1 1/2 kg. Er så glad
Vi ses absolut …
_________________

Hypnose mod nåleskræk

Hej Per
Det er nu ca. 1 år siden jeg var ved dig for, at komme af med min nåle skræk, og efter alt jeg har været igennem siden da, må det nu være på tide, at jeg sender dig lidt feedback!
Jeg har grundet forskellig sygdom været meget indlagt på hospitalet igennem det seneste års tid. Derfor har jeg set en masse nåle, fået taget en masse forskellige slags blodprøver og ligget en del med drop, UDEN en eneste gang at gå i panik!
Jeg er dig så evigt taknemmelig for de redskaber, du har givet mig med på min vej gennem livet! Jeg føler mig i den grad stærkere som menneske, og jeg har lært at finde min egen styrke frem når jeg skal stikkes!
Du har ikke kun hjulpet mig af med min nåleskræk, men også hjulpet mig til, at forstå og finde fred med nogle ting der er sket i min fortid.
Så Per, af hjertet tak, du kommer med garanti til, at se mig igen når jeg beslutter mig for, at stoppe med at ryge! 🙂

_________________

Rygestop hypnose x2

Hej Per.
Min mand og jeg var nede ved dig d. 14-11-2012 for at få et rygestop.
Jeg vil bare informere dig om, at det har været en stor succes.
Vi er stadig røgfri og du har formået at fjerne trangen hvilket nok har været det vigtigste.
Vi vil bare sige pænt tak for hjælpen.
MVH xx og xx.
_________________
Hej Per,
Jeg vil starte med et stort tak for det arbejde, du med stor effekt udførte på mig sidst i november. Jeg er kort og godt blevet et andet menneske! Det er som om, mit sind er blevet mere frit. Jeg tillader mig, at have det godt indvendig, hvilket naturligvis smitter af på mit humør og min tilgang til verden. Mine nærmeste er lige som jeg meget glade for denne forandring, hvilket har spredt det gode humør som ringe i vandet – fantastisk!
Som jeg fortalte dig, var jeg i gang med mit afgangsprojekt, da jeg kom til dig. Arbejdet med det blev efter hypnosen til at holde ud, og projektet blev afleveret inden jul.
Jeg har givet mit positive indtryk af hypnose videre, til dem, der har ville høre om det, og det vil ikke undre mig, om du får en kunde eller to ad den vej. Jeg påtænker at lave en aftale med dig i løbet af det nye år, da jeg har et par ting, du sikkert kan hjælpe mig med at rette på.
_________________

Hypnose mod generthed

Hej Per
Tak for en behagelig konsultation med hypnose til min datter sidste tirsdag. Det er bare gået så godt for hende.
De første par dage kunne hun ikke rigtig mærke forskel, men så er det kommet stille og roligt.
I dag har hun været utrolig glad, hun kan virkelig mærke en forskel, som hun siger: “Jeg snakker hele tiden” og det er i skolen. Det er simpelthen fantastisk. Vi er meget glade.
Hendes storesøster, som jo har haft og stadig har lidt af det, er meget imponeret, og hun vil også rigtig gerne have en tid hos dig.
(Mor til meget genert datter).
Læs mere om hypnose mod generthed
_________________

Hypnose mod smerter – anbefaling

Kære Per.
Ja..jeg fatter det jo ikke helt, men et besøg ved dig og mine smerter er halveret og jeg har mere ro inden i, ufatteligt men STOR TAK!!!,  jeg kommer igen 🙂
_________________

PTSD – Frastødelse af barn – Eksamensangst

Kære Per
Tak for din fremragende præstation, der har ændret mit liv, på sådan en positiv måde, jeg ikke troede var muligt.
 Jeg har i flere år lidt af PTSD efter et meget voldeligt forhold, og for 3 år siden blev jeg indlagt for 2. selvmordsforsøg.
 Læger og psykologer var overbevist om, at jeg aldrig ville slippe af med mine psykiske lidelser – men det har 2 hypnose behandlinger ændret!
I dag er jeg glad og har overskud og farer ikke sammen ved den mindste lyd. Jeg har fået en kæmpe livsglæde.
Jeg har fået det fantastisk!
Jeg har også døjet med en meget slem frastødelse af et barn, der betød, at jeg ikke kunne røre ved de ting barnet havde berørt, uden at det var desinficeret.
 Dette er også TOTALT ændret, hvilket jeg ikke troede var muligt.
 Du har også hjulpet mig med min eksamensangst, hvilket har haft indflydelse på, at jeg nu gik til eksamen og fik 12!
Jeg var, som sikkert mange andre, skeptisk overfor hypnose.
 Jeg valgte behandlingen, som min “sidste mulighed” for at få det godt igen.
Jeg var endda afvist af flere hypnotisører, der mente, at jeg havde for mange problemer til, at de kunne hjælpe.
Men du mente ikke opgaven var så stor, som det umiddelbart så ud til, og modtog mig med en utrolig venlighed og forståelse overfor mine problemer.
Hypnose og Per, får top karakter fra mig!
Kvinde, 25 år
 _________________
Hej Per.
Jeg lovede at skrive tilbage til dig og berette lidt om hvad der er sket siden behandlingen.
 Mange tak for god behandling, som jeg helt sikkert kan mærke har hjulpet mig.
Ændringen er kommet snigende lidt efter lidt. Den kom ikke sådan med et fingerknips, som jeg jo nok vidste i forvejen.
Der er sket det, at jeg er blevet meget mere glad og mere tilstede i nuet. Jeg har fået fornyet energi og ser med andre øjne på mit liv, mine omgivelser, min familie og min kæreste.
 Alt i alt en god og positiv forandring, som nok ikke er færdig endnu.
Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal hente hjælp næste gang, der er noget i livet, som jeg ikke kan løse selv.
Min anbefaling af dig er allerede gået videre til fortrolige venner. Fortsat god sommer.
_________________

Hypnose mod sukkertrang

 Hej Per
Det er nu en måned siden, jeg har spist slik – sukkerafhængigheden er forsvundet ;o)
Jeg er meget imponeret af, hvad hypnosen kunne gøre for mig.
 Tidligere havde jeg en evig kamp med mig selv om at skaffe mit næste ’fix’ – typisk slik, men kager kunne også bruges til at tilfredsstille min indre stemme. Nu har jeg slet ikke samme behov.
Dog kan jeg en gang imellem godt få lyst til noget sødt, men hver gang har ’det gode’ vundet kampen og holdt mig fra slikket.
Der er ikke meget hokus pokus i seancen, jeg var ved bevidsthed hele tiden, og minder mest af alt om en session terapi.
Jeg kan stadig ikke forstå, hvorfor det er nødvendigt med hypnose for at overbevise mig om, at jeg skal holde mig fra det søde.

 Men jeg har accepteret, at det er sådan. Nu glæder jeg mig bare over, at det virker.
_________________

 Hypnose mod angst og usikkerhed

 Kære Per
Først og fremmest vil jeg sige dig mange tak, du har været med til at gøre en forskel i mit liv, en forskel, men også en forandring, som er rigtig vigtig i forhold til den person, jeg rigtig gerne vil være, men aldrig har haft mulighed for at være før mit besøg hos dig.
Jeg har i al den tid, jeg kan huske, været meget usikker og bange, når jeg har været i et forhold, men især nu hvor min kæreste og jeg er blevet forældre, har jeg tydeligt mærket en barriere, som gjorde, at jeg ikke var god til at tage imod kærlighed og omsorg fra min kæreste, og jeg kunne ikke selv give ham noget igen, selv om jeg virkelig prøvede. Dette påvirkede mig meget, for jeg kunne mærke på vores datter, at hun også skubbede ham væk.
Min datter og jeg kunne sagtens sidde og lege og rigtig hygge os og være glade og tilfredse, men så snart min kæreste kom hjem vendte mit humør til at være sur, irritabel og strid.
Jeg valgte at søge hjælp hos Per i håb om, at han var den, som kunne gøre en forskel. Jeg søgte meget længe på nettet, da jeg gerne ville prøve hypnose for at finde frem til årsagen til, at jeg reagerede sådan på min kæreste og generelt på alle mænd.
Af en eller anden årsag faldt mit valg på Per Gerskov.
Mit første møde med Per var meget positivt, han er en mand med mange års erfaring og han er rigtig dygtig i sit arbejde med andre mennesker. Han er meget rolig og imødekommende.
Jeg følte hele tiden at jeg var i trygge hænder under forløbet, og da hypnosen var forbi kunne jeg med det samme mærke en forskel.
Per og jeg fandt sammen frem til årsagen og jeg fik nogle gode redskaber med mig hjem, som i dag har gjort, at jeg og min lille familie stortrives.
Vi har alle tre fået det meget bedre på meget kort tid.

_________________

Soul-Key hypnose

Kære Per
Tak for en spændende og vel udført Soul-Key. Jeg følte mig meget tryg og i gode hænder hos dig. Du var omhyggelig med at informere mig om, hvad der skulle ske, og det var godt for mig, at mærke der var god tid – også til at udforme de spørgsmål, jeg skulle have med på “rejsen”.
Min Soul-Key førte mig på en rejse, hvor jeg mødte min egen fremtid og så hvad der var vigtigt for mig at arbejde med i nutiden.
Du var under hele rejsen god til at stille uddybende spørgsmål og tage udgangspunkt i de oplevelser som jeg fik, og nogle af dem var ret overraskende.
Bagefter var der rigelig tid til at bearbejde oplevelserne og forbinde dem med det liv jeg lever og de processer jeg er i lige nu.
Jeg har fået svar på mine spørgsmål og har kunnet træffe nogle gode beslutninger på baggrund af Soul-Key-en.
Tusind tak for rejsen.
_________________

Hypnose mod inkontinens barn

Hej Per.
Efter gentagende gange at have forsøgt at få vores 12 årige søn til at blive fri for sin ufrivillige vandladning om natten, blev vi bekendt med muligheden for hypnose hos PerGerskov.
Vores søn har i forvejen diagnosen ADHD. Dette ønskede vi naturligvis at afprøve, som så mange andre behandlingsformer vi havde været igennem, da vores søn led frygteligt under at skulle bære ble om natten. Derfor valgte vi at afprøve Hypnotisør Per Larsen.
Oplevelsen var helt utrolig. Per opleves som et sympatisk og roligt menneske, med en god tilgang til børn.
Da vi første gang møder Per, spørger han ind til vores søns problem. Per fortæller, at der formentlig skal mere end én gang til for at opnå den ønskede effekt.
Hypnosen afsluttes med healing.Den efterfølgende morgen vågner vores søn tør og lykkelig.
Efter en uge får vi igen en behandling, som en del af forløbet, da Per mente, at vores søn ikke var nået langt nok ned i hypnosen i den første behandling.Efter 14 dage har vores søn et tilbagefald, men har siden været helt tør, – hvilket i dag er et år siden.
Vi har i dag en rigtig glad dreng.
Mor til 12 årig søn.
_________________

SoulKey hypnotisør

Hej Per
   Med en stor portion skepsis mødte jeg op hos Per til min første Soul- Key session.
Det var en meget speciel oplevelse, hvor min skepsis lige så stille forsvandt.
Per guidede mig igennem oplevelsen på en meget professionel måde og jeg følte mig hele tiden i trygge hænder.
Uafklarede følelser i mit liv faldt på plads og gav mening efter jeg oplevede mig selv i et tidligere liv, hvor mine livsvilkår ikke var de nemmeste.
Det var en stor oplevelse for mig at rejse tilbage til et tidligere liv, -skræmmende?? Nej egentlig ikke, for Per var hele tiden med, og jeg følte mig 1000 % tryg.xxxxx   .
_________________
Pga. ønske om anonymitet er navne udeladt.