Rygestop

Hypnose rygestop: En effektiv vej til et sundere liv

Ønsker du at blive røgfri for altid? Måske har du allerede prøvet at kvitte cigaretterne, men faldt tilbage i vanen igen. Lad os se nærmere på, hvorfor rygestop kan være så udfordrende og hvordan hypnose kan være den løsning, du har brug for.

Hvorfor er rygestop så svært?

Du har taget beslutning om, at du vil være røgfri en gang for alle. Argumenterne er gode: Lungerne bliver renere, helbredet bedre, lugten af røg fra hud og tøj forsvinder, og du sparer en masse penge.

Men pludselig er det, som om kroppen reagerer, du trænger til en cigaret, prøver at kæmpe imod, men overgiver dig til sidst, tager en cigaret og får ro i kroppen. Du var topmotiveret, men alligevel tabte du kampen.

Hvad er forklaringen? Jo, dit underbevidste sind har overstyret dit bevidste sind, og alle vaner og uvaner er svære at kæmpe imod.

Nikotinplastre, nikotintyggedumme og dampere skaber bare nye afhængighed

Nikotin er en gift, man brugte det tidligere i landbrug og gartnerier mod skadedyr, indtil det blev forbudt, fordi det var for farligt. Derfor nytter det ikke at bruge andre nikotinprodukter som plastre, tyggegummi, dampere m.m., det skaber bare en ny afhængighed og er stadig meget giftigt. Man antager at 60 mg ren nikotin er dræbende for et voksent menneske.

Jeg fjerner din trang til nikotin en gang for alle med rygestop hypnose

Med hypnose fjerner jeg din trang til tobak en gang for alle. Du får simpelthen ikke længere signalerne om, at du skal ryge. Det er derfor hypnose er så effektivt i forhold til andre rygestopmetoder.

Rygeafvænning med høj succesrate

Jeg har gennem mange års praktisering udviklet teknikker til rygestop, der virker hurtigt og varigt. Det er min egen overbevisning, at jeg har en af de allerhøjeste succesrater i Europa. Jeg har klienter, der kommer fra udlandet for at få et rygestop. I omkring 90% af tilfældene, vil en enkelt behandling være nok, nogle gange er opfølgende behandlinger nødvendigt.

Kontakt mig for aftale om rygestop hypnose

Kontakt mig på telefon 40 17 98 35 eller e-mail per@pergerskov.dk for at tage det første skridt mod en røgfri hverdag.

Per Gerskov
Certificeret hypnotisør
Anderupvej 78
5270 Odense